Gardsutsalg med lokalt Angus- kjøt
Me sel mørt kjøt av Aberdeen Angus kalv - som har beita ute i naturlandskapet i Jostedalen.
Rundt lodgen beitar Angus kalv og kyr store delar av året. Dei er kun inne nokon måneder på vinter i forbindelse med kalving. Du har moglegheit til å kjøpe kjøt av Angus kalv, cirka 7 månader gamle. Kalvane har gått med mødrene sine, frå fødsel og vore på beite frå april/mai til november. Dei har pleia naturlandskapet frå Nedreli og Liastølen/Liastølsdalen heile sommeren.
Ulike kjøtstykker
Grunna si marmorering er Anguskjøt kjent for å vere spesielt saftig og mørt.
Kalven blir slakta ved Nortura Førde og kjem i retur, merka. Kjøtdeigen er ferdig kverna. Kjøtet er ferdig, vakuumpakka og merka. Blir veid heime på garden.
Du kan velge mellom: Ytrefilet, Indrefilet, Entrecote, Mørbrad, Flatbiff, Bankekjøtt, Bog, Rundsteik og Høyrygg utan bein, samt Grytekjøt.
Du kan velge mellom ulike varianter av pakker:
Kjøtet kan selges i pakkeløsning med kjøttdeig
Kjøtdeigen blir pakka i posar på 500g og 1 kg
Ytrefilet, Indrefilet og Entrecote